Thursday, 24 March 2011

:: Contest Gambar Pets Paling Comel

WOot WoOt!!
2 penternak2 lemak..*penternak lemak 2 aku kn..?erk...!
Opsss! silap! hehehe...penternak n penchenta binatang, jom ramai2 join Contest yg Cik Wani kita wat!
Sila klik pic 4 more info bout thiz contest...


* tgk pic pon kiut kn, so wajib join...hihihi

pssttt!psstttt!
title blog aku n cik wani ni same.....! Apa Kata Hati....
tp xde isu ciplak or mengopi d sini oke....!hehehehe...
scre ktebulan jep....same plak, n 2 la sbb aku join...kot2 la bole tmenang lak kn*sbb same title besa hrpn sy ni cik wani.....hihihi....
oke now, let check the syarats2 :

1. ada blog--------------> done
2. Follow blog cik Wani kita------------------> done
3. masukan pic pet with or without u----------------> after thiz
4. tentang jantina, jenis haiwan, tabiat, n name pet anda------------------> after tempek pic
5. letak banner contest di n3 or sidebar--------------> kt n3 done,jp ag ltk kt sidebar lak
6.tjuk n3 : Contest Gambar Pets Paling Comel------------------> done
7. tag 3 org kwn-----------------> akn dpkrkn sapekah yg brtuah itu
8. ltk link yg da siap kt comment cik Wani-------------> after sttle thiz n3

so.....after d timbang tara n timbng badan aku tepek pic ni as 2 bertanding...hehehehe...

Nama : Buncit sebot btol2 'Boncet'
Jantina : Boboy a.k.a Jantan
Jenis : Koceng kpg yg kuat mkn
Tebiat : suka kejar n tgkp n ggt kaki org time org jln, 
suke ggt2. faveret dia ggt kepala org
suke tdo pakai bntal 


Boncet ni memula koceng jiran sblh, memula dia suke dtg2 umh aku, aku bg mkn, bg kseh syg separoh hati *bab bkn koceng aku kn?hehehe....pst da lme2 dia xmo da blik umh tuan sebenar dia...
so jd la dia as koceng aku, jiran aku pon xkesh sgt bab dia ade koceng yg ag comel, kembng2 ekor koceng dia kau!hihihi...
korang nk tau nape name dia boncet? of coz la bab pewot dia boncet yg amat mcm koceng bunting *tp mustahil la kn, da tntu boncet ni jntan..
sedara mara yg dtg umh aku pon slalu kompius, ingtkn si boncet ni bunting....hehehehe...
n of coz la si boncet ni kuat mkn *bab 2 r aku perlu mnang contest ni, kurang2 jimat duit 2 mggu...kahkahh!
Boncet ni suke tdo ats bntal yg bermaksud kepala dia mst nk lbey tggi dr bdn dia mase tdo, n d sbbkn itu kalo dia tjage tga mlm, dia akn bgon n g tdo kt lengan org yg dia suke, mostly aku la yg jd mgsa bantal dia...
walupon Boncet ni koceng bese2 je, bkn kocng parsi ke ape ke, Boncet ni de tebiat buruk....iaitu.........................(nmpk x ayt yg xkene 2? huhuhu..aku mmg tingtong sket skang)
Boncit suke ciom ketiak org!! hahahaha...sgt kurang senonoh! 
ble dpt bau nnt dia guling2 kt stu, mcm syok sgt r bau 2...!huhuhuhu....
itu la dia koceng yg aku syg *now da syg sepnoh hati oke!hahaha n dia la koceng yg keje tmn aku ari2..
i love boncet very much!

the xpired date : 31st march 2011

n sy nk tag : 
akie zecky
eiyna zhafirah
gulagulakapaskecik

hadiah yg d sediakn oleh cik Wani banyak tau..n berbaloi2!!hahahaha...
klu nk tau psl hadiah n contest ni sila la klik sini...

p/s to cik Wani : camne nk tag org ek?


1 comment:

melesofa said...

Thanks for your share! very impressive!

cheap nolvadex

Post a Comment

Thursday, 24 March 2011

:: Contest Gambar Pets Paling Comel

WOot WoOt!!
2 penternak2 lemak..*penternak lemak 2 aku kn..?erk...!
Opsss! silap! hehehe...penternak n penchenta binatang, jom ramai2 join Contest yg Cik Wani kita wat!
Sila klik pic 4 more info bout thiz contest...


* tgk pic pon kiut kn, so wajib join...hihihi

pssttt!psstttt!
title blog aku n cik wani ni same.....! Apa Kata Hati....
tp xde isu ciplak or mengopi d sini oke....!hehehehe...
scre ktebulan jep....same plak, n 2 la sbb aku join...kot2 la bole tmenang lak kn*sbb same title besa hrpn sy ni cik wani.....hihihi....
oke now, let check the syarats2 :

1. ada blog--------------> done
2. Follow blog cik Wani kita------------------> done
3. masukan pic pet with or without u----------------> after thiz
4. tentang jantina, jenis haiwan, tabiat, n name pet anda------------------> after tempek pic
5. letak banner contest di n3 or sidebar--------------> kt n3 done,jp ag ltk kt sidebar lak
6.tjuk n3 : Contest Gambar Pets Paling Comel------------------> done
7. tag 3 org kwn-----------------> akn dpkrkn sapekah yg brtuah itu
8. ltk link yg da siap kt comment cik Wani-------------> after sttle thiz n3

so.....after d timbang tara n timbng badan aku tepek pic ni as 2 bertanding...hehehehe...

Nama : Buncit sebot btol2 'Boncet'
Jantina : Boboy a.k.a Jantan
Jenis : Koceng kpg yg kuat mkn
Tebiat : suka kejar n tgkp n ggt kaki org time org jln, 
suke ggt2. faveret dia ggt kepala org
suke tdo pakai bntal 


Boncet ni memula koceng jiran sblh, memula dia suke dtg2 umh aku, aku bg mkn, bg kseh syg separoh hati *bab bkn koceng aku kn?hehehe....pst da lme2 dia xmo da blik umh tuan sebenar dia...
so jd la dia as koceng aku, jiran aku pon xkesh sgt bab dia ade koceng yg ag comel, kembng2 ekor koceng dia kau!hihihi...
korang nk tau nape name dia boncet? of coz la bab pewot dia boncet yg amat mcm koceng bunting *tp mustahil la kn, da tntu boncet ni jntan..
sedara mara yg dtg umh aku pon slalu kompius, ingtkn si boncet ni bunting....hehehehe...
n of coz la si boncet ni kuat mkn *bab 2 r aku perlu mnang contest ni, kurang2 jimat duit 2 mggu...kahkahh!
Boncet ni suke tdo ats bntal yg bermaksud kepala dia mst nk lbey tggi dr bdn dia mase tdo, n d sbbkn itu kalo dia tjage tga mlm, dia akn bgon n g tdo kt lengan org yg dia suke, mostly aku la yg jd mgsa bantal dia...
walupon Boncet ni koceng bese2 je, bkn kocng parsi ke ape ke, Boncet ni de tebiat buruk....iaitu.........................(nmpk x ayt yg xkene 2? huhuhu..aku mmg tingtong sket skang)
Boncit suke ciom ketiak org!! hahahaha...sgt kurang senonoh! 
ble dpt bau nnt dia guling2 kt stu, mcm syok sgt r bau 2...!huhuhuhu....
itu la dia koceng yg aku syg *now da syg sepnoh hati oke!hahaha n dia la koceng yg keje tmn aku ari2..
i love boncet very much!

the xpired date : 31st march 2011

n sy nk tag : 
akie zecky
eiyna zhafirah
gulagulakapaskecik

hadiah yg d sediakn oleh cik Wani banyak tau..n berbaloi2!!hahahaha...
klu nk tau psl hadiah n contest ni sila la klik sini...

p/s to cik Wani : camne nk tag org ek?


1 comment: